Landsdækkende events!​

 

Studiestarten foregår naturligvis i den lille, faglige boble som studiet udgør - og sådan skal det være. Men det vil kun værre sundt at sprænge den boblen og mødes på kryds og tværs af årgange, geografi og uddannelsesinstitutioner. Derfor arrangerer vi i efteråret 2021 to landsdækkende events. Hvorfor? Fordi vi kan - og fordi vi har lyst!

RUS AWARDS

Bliver det efterårets største fest eller online studenterbegivenhed? 

Deltag i den landsdækkende brainstorm. Vi skal have fundet ud af:

 • Hvem skal indstilles? Individer eller grupper af ruslinge? Hele årgange? RUS-vejledere? 

 • Hvilke priser skal vi oprette - og hvordan gør vi det nemt for de studerende at deltage?

 • Hvem skal være dommere?

 • ...

KURSUS & KONFERENCE

Et eventprojektlederkursus og en konference for aktive studerende er på tegnebrættet, men stadig kun på ideplan. Sig til hvis du vil høre mere.  

DM I RØVHUL

ÅRETS STORE LANDSDÆKKENDE STUDIESTARTSAKTIVITET

 

Vi søgte en aktivitet eller et spil, som...

 • alle kender

 • har simple regler

 • kan afvikles på campus, hytteture og privat

 • kan afvikles i små og store grupper

 • ikke stiller krav til deltagernes paratviden, nørdethed eller fysiske form

 • kan vække latter og hygge - uden alkohol.

 • kan skaleres op og ned efter Corona-reglementerne

   

Kort sagt: Landets mest inkluderende studiestartsaktivitet. Derfor arrangerer vi i efteråret Danmarksmesterskabet i det legendariske frikvartersspil RØVHUL.

DET STARTER PÅ DET ENKELTE FAG

De første, indledende runder spilles i grupper af 5-6 studiestartende. Der kan spilles på hytteturen, i studentercafeen, ude i solen, privat i læsegruppen og hvorsomhelst. Hver årgang på faget finder sin præsident.

Fagfinalen

Fagets egen studentercafé bringes nu i spil og danner rammen om et hyggeligt spil-arrangement, hvor nye og gamle studerende spiller mod hinanden i hyggelige opsamlingsheats. Her findes vinderne af disse og årganges præsident-titlen.

Campus-finalen

Endnu et café-arrangement, hvor studerende fra forskellige fag kan mødes. Fagenes præsidenter udfordres af hinanden, og til sidst kåres Campus-præsidenten.

KU/SDU/RUC/AU/AAU/CAA/KP/VIA/DTU/DANIA/etc...-finalen

På en af skolens legendariske lokationer afvikles den store finale, hvor Præsidenten af <indsæt selv skole> findes. Vinderen går naturligvis videre til den store landsfinale.

DANMARKSMESTERSKABET

Præcist hvor finalen spilles ved vi ikke endnu, men vi har store drømme. Hvad med på et lækkert casino? Eller en marathonfinale på Oslobåden? Mulighederne er mange - og du er velkommen til at bidrage med dine egne ideer. 

REGLER, PRÆMIER & ALT DET PRAKTISKE.

Mens du læser dette er vi i gang med at kontakte sponsorer for præmier, merch og andet guf. I løbet af foråret skrives en detaljeret event-manual, hvor regler og det praktiske omkring afviklingen af lokale events fastlægges.   


VIL DU FÅ DET TIL AT SKE HOS JER?

Der er naturligvis brug for seje projektkoordinatorer på alle fag og på alle uddannelsesinstitutioner! Udfyld skemaet her på siden - så tager vi fat i dig!